Kakelvägg

Innovativt Samarbete: Magdalena Nilsson och Vislanda Vattenskärning i Konstprojekt för Karlskoga Sjukhus Simhall

Vattenskärning i kakel

Karlskoga Sjukhus Simhall har nyligen fått en konstnärlig uppgradering genom ett samarbete mellan konstnären Magdalena Nilsson och Vislanda Vattenskärning. Magdalena Nilsson, anlitad av sjukhuset, har i samarbete med Vislanda Vattenskärning skapat en imponerande kakelvägg med måtten 10 meter x 3 meter.

Genom vattenskärningstekniken har Vislanda Vattenskärning skurit ut ett detaljerat mönster i kakelplattor, var och en mätande 146 mm x 146 mm. Detta konstnärliga uttryck har inte bara förhöjt simhallens visuella upplevelse utan har också blivit ett talande exempel på samverkan mellan teknik och konst.

Magdalena Nilssons kreativa vision har varit central i projektet, och resultatet är en unik konstinstallation som välkomnas av besökare och personal på Karlskoga Sjukhus Simhall.

För den som söker en konstnärlig touch i sin miljö erbjuder Vislanda Vattenskärning möjligheten att förverkliga visioner genom skickligt hantverk.

 

Vattenskuret från veckan
Vattenskuret från veckan

Hej på er alla i värmen 🌞 Här kommer en uppdatering med några av alla detaljer vi på Vislanda Vattenskärning vattenskurit den senaste tiden. Vi har bland annat vattenskurit i material såsom fjäderstål, mässing, hardox, aluminium, rostfritt, polycarbonat, PVC-plast och eloxerad plåt för att nämna några.

Vislanda Vattenskärning önskar en fin Valborg
Vislanda Vattenskärning önskar en fin Valborg

Vi på Vislanda Vattenskärning önskar våra kunder och samarbetspartners en fin Valborg. Imorgon (1 Maj) håller vi stängt. På torsdag är produktionen igång igen som vanligt och vi står redo att leverera vattenskärning till hög kvalitet. Vi ser fram emot det kommande året med spännande vattenskärningsprojekt med både befintliga och nya kunder. Välkommen till oss med ditt projekt så hjälper vi dig!

Vislanda Vattenskärning / LAVA Ishestklubb
Vislanda Vattenskärning / LAVA Ishestklubb

I ett antal års tid har Vislanda Vattenskärning varit stolt sponsor av islandshästföreningen LAVA Ishestklubb. Vid tävlingar sponsrar vi med priser i form av rosetter till de vinnande deltagarna samt vattenskurna klubbmästarpriser.

Show more