Utomjordiskt

Vattenskärning av meteorit

Med vattenskärning kan vi skära i alla material, även meteoriter!

Vattenskärning av meteorit

Vi är stolta över att kunna visa att vattenskärning inte har några gränser när det gäller material. Vattenskärning, som normalt används för att skära i allt från metall till plast och glas, har visat sig vara effektiv även för att bearbeta en meteorit.

Det här experimentet har inte bara utmanat våra egna förväntningar utan har också inspirerat oss att fortsätta utforska nya och ovanliga material. Det bekräftar vår övertygelse om att vattenskärningens möjligheter sträcker sig bortom det vanliga och öppnar dörrar för nya kreativa projekt.

Vår firma fortsätter att vara en pålitlig expert inom vattenskärning, redo att möta utmaningar och erbjuda skräddarsydda lösningar för olika material och projekt. Vi ser fram emot att fortsätta utforska och möjliggöra för våra kunder att förverkliga sina visioner, oavsett material!

Vattenskuret från veckan
Vattenskuret från veckan

Hej på er alla i värmen 🌞 Här kommer en uppdatering med några av alla detaljer vi på Vislanda Vattenskärning vattenskurit den senaste tiden. Vi har bland annat vattenskurit i material såsom fjäderstål, mässing, hardox, aluminium, rostfritt, polycarbonat, PVC-plast och eloxerad plåt för att nämna några.

Vislanda Vattenskärning önskar en fin Valborg
Vislanda Vattenskärning önskar en fin Valborg

Vi på Vislanda Vattenskärning önskar våra kunder och samarbetspartners en fin Valborg. Imorgon (1 Maj) håller vi stängt. På torsdag är produktionen igång igen som vanligt och vi står redo att leverera vattenskärning till hög kvalitet. Vi ser fram emot det kommande året med spännande vattenskärningsprojekt med både befintliga och nya kunder. Välkommen till oss med ditt projekt så hjälper vi dig!

Vislanda Vattenskärning / LAVA Ishestklubb
Vislanda Vattenskärning / LAVA Ishestklubb

I ett antal års tid har Vislanda Vattenskärning varit stolt sponsor av islandshästföreningen LAVA Ishestklubb. Vid tävlingar sponsrar vi med priser i form av rosetter till de vinnande deltagarna samt vattenskurna klubbmästarpriser.

Show more