Vislanda Vattenskärning på Youtube

FEMEDIA får hjälp med vattenskurna detaljer

Här kommer en uppdatering från teamet på Vislanda Vattenskärning. Ni finner oss numer också på Youtube där FEMEDIA tipsar om våra vattenskärningstjänster. Vill du eller ditt företag också få hjälp att få fram en vattenskuren produkt? Hör av dig till oss nu så ska vi bistå med vår kunskap inom vattenskärning. 

 

https://www.youtube.com/watch?v=6FG-L0DDo70&t=544s

 

Kompass i kakel
Kompass i kakel

Denna vecka har varit fylld med spännande projekt och intensivt arbete från hela teamet. En av veckans uppgifter har varit att med vattenskärningskära ett projekt i kakel. Genom vattenskärning har vi skapat imponerande mönster och former med enastående noggrannhet och detaljrikedom.

Vattenskärning v.14
Vattenskärning v.14

Ännu en vecka på Vislanda Vattenskärning har passerat. Denna veckan har vi bland annat vattenskurit i materialen: PC (polycarbonat), 6082, 7075, silikon, durkplåt, acetal (POM), koppar, gummi, rostfritt, stål och keramik för att nämna några. Ni visste väl att vi med vattenskärning kan skära i nästintill alla material? Vi kan vattenskära såväl tunna som tjocka material och vi tar oss an både större och mindre projekt.

Glad påsk önskar Vislanda Vattenskärning
Glad påsk önskar Vislanda Vattenskärning

🌼 Glad Påsk från oss på Vislanda Vattenskärning🐣 Hittills har året har varit fylld med spännande projekt och utmaningar som vi har tagit oss an med full fart och precision. Nu när påsken närmar sig vill vi ta tillfället i akt att önska er alla en härlig och fridfull påsk!

Show more