Cortenskylt

Vattenskärning i Corten

Vi på Vislanda Vattenskärning vill härmed dela ett av våra vattenskärningsprojekt i corten, en skräddarsydd skylt åt en frisörsalong. För att förstärka skyltens effekt har vi integrerat en diskret belysning bakom cortenplåten. Detta tillåter skylten att skina och skapar en maffig visuell effekt som lyfter fram varje vattenskuren detalj. 

Cortenstål har en unik förmåga att åldras med värdighet och skapa en naturlig, rostig patina som ger en varm och inbjudande karaktär. Denna estetik tillsammans med vår vattenskärningsteknik har resulterat i en skylt som inte bara identifierar platsen utan också blir en konstnärlig symbol för frisörsalongens stil. Corten är är konstruerat för att motstå yttre påfrestningar som vind, regn, frost och stark sol. Materialets robusthet gör det lämpligt för långvarig användning utomhus utan att kompromissa med strukturell integritet eller estetik. Tack vare materialets egenskaper brukar vi rekommendera kunder som vill vattenskära skyltar för utomhusmiljö att använda just corten. 

Vi är stolta över att ha bidragit till att förverkliga salongens unika estetik och ser fram emot fler spännande projekt där vattenskärning är nyckeln till unik och stilfull design.

Välkommen in i vår värld av skapande där varje skärning med vattenskärning anpassas för att möta just ditt behov. Oavsett material och projekt ser vi fram emot att skapa något unikt just för dig.

 

Vattenskuret från veckan
Vattenskuret från veckan

Hej på er alla i värmen 🌞 Här kommer en uppdatering med några av alla detaljer vi på Vislanda Vattenskärning vattenskurit den senaste tiden. Vi har bland annat vattenskurit i material såsom fjäderstål, mässing, hardox, aluminium, rostfritt, polycarbonat, PVC-plast och eloxerad plåt för att nämna några.

Vislanda Vattenskärning önskar en fin Valborg
Vislanda Vattenskärning önskar en fin Valborg

Vi på Vislanda Vattenskärning önskar våra kunder och samarbetspartners en fin Valborg. Imorgon (1 Maj) håller vi stängt. På torsdag är produktionen igång igen som vanligt och vi står redo att leverera vattenskärning till hög kvalitet. Vi ser fram emot det kommande året med spännande vattenskärningsprojekt med både befintliga och nya kunder. Välkommen till oss med ditt projekt så hjälper vi dig!

Vislanda Vattenskärning / LAVA Ishestklubb
Vislanda Vattenskärning / LAVA Ishestklubb

I ett antal års tid har Vislanda Vattenskärning varit stolt sponsor av islandshästföreningen LAVA Ishestklubb. Vid tävlingar sponsrar vi med priser i form av rosetter till de vinnande deltagarna samt vattenskurna klubbmästarpriser.

Show more