Vattenskärning till Hungerspelen

Skarpa Skär och Bio-Magi: Vår Senaste Vattenskurna Utsmyckning hos Nordisk Film!

Denna vecka är vi glada att presentera vår senaste dekorationsutsmyckning skuren med noggrannhet och precision genom vattenskärning, skapad exklusivt för Nordisk Film och Biografer i Danmark i samband med premiären av Hungerspelen. Vi är djupt hedrade över möjligheten att bidra till detta evenemang och vill dela med oss av resultatet av vår arbetsprocess.

Se bild nedan för en närmare titt på den häftiga dekorationen, där kan du dessutom följa en länk för att ta del av ett spännande klipp från själva eventet, där vårt vattenskurna konstverk är i blickfånget vid flera tillfällen.

https://www.tiktok.com/@nfbio/video/7302071398711807264

Det är med tacksamhet vi reflekterar över denna möjlighet att skapa något unikt för en så framstående händelse. Vi ser fram emot framtida tillfällen att fortsätta dela vår passion för konst och innovation genom vår vattenskärningsteknik. Håll dig uppdaterad för mer inspiration och innovation från vårt dedikerade team!

Vattenskärning av skylt
Vattenskärning av skylt

Hej och välkomna till veckans uppdatering från vår vattenskärningsvärld! Denna vecka presenterar vi stolt en nyligen vattenskuren stålskylt, skapad med precision och dedikation. Varje kurva och skärning är resultatet av vår kärlek till vattenskärning.

Vattenskärning i flertalet olika material
Vattenskärning i flertalet olika material

Vi hoppas våra kunder och blivande kunder fått en bra start på det nya året! Vi på Vislanda Vattenskärning kör på för fullt och är redo för ännu ett år där vi får leverera det vi är bäst på: vattenskärning i mängder av material.

Ny vecka på Vislanda Vattenskärning, skärning i mängder av olika material!
Ny vecka på Vislanda Vattenskärning, skärning i mängder av olika material!

Vi på Vislanda Vattenskärning har haft en fullspäckad start på det nya året, med vattenskärning av mängder av olika material för att möta våra kunders unika behov. Vattenskärning är en teknik som möjliggör noggrannhet och flexibilitet i bearbetningen av olika material, och vi är stolta över att kunna erbjuda denna tjänst för att uppfylla de högsta industriella standarderna.

Show more