Vattenskärning till Hungerspelen

Skarpa Skär och Bio-Magi: Vår Senaste Vattenskurna Utsmyckning hos Nordisk Film!

Denna vecka är vi glada att presentera vår senaste dekorationsutsmyckning skuren med noggrannhet och precision genom vattenskärning, skapad exklusivt för Nordisk Film och Biografer i Danmark i samband med premiären av Hungerspelen. Vi är djupt hedrade över möjligheten att bidra till detta evenemang och vill dela med oss av resultatet av vår arbetsprocess.

Se bild nedan för en närmare titt på den häftiga dekorationen, där kan du dessutom följa en länk för att ta del av ett spännande klipp från själva eventet, där vårt vattenskurna konstverk är i blickfånget vid flera tillfällen.

https://www.tiktok.com/@nfbio/video/7302071398711807264

Det är med tacksamhet vi reflekterar över denna möjlighet att skapa något unikt för en så framstående händelse. Vi ser fram emot framtida tillfällen att fortsätta dela vår passion för konst och innovation genom vår vattenskärningsteknik. Håll dig uppdaterad för mer inspiration och innovation från vårt dedikerade team!

Vattenskärning Frigolit
Vattenskärning Frigolit

Här kommer veckans uppdatering från teamet på Vislanda Vattenskärning. Den senaste veckan har varit fylld med många olika beställningar i en rad olika material och utföranden. Vi har haft förmånen att använda vår vattenskärningsteknik för att arbeta med allt från koppar och plast till aluminium och gummi. Varje material har sina unika egenskaper och utmaningar, vilket gör vårt arbete både spännande och varierat.

Vislanda Vattenskärning önskar en fin nationaldag
Vislanda Vattenskärning önskar en fin nationaldag

Nu är det sommar minsann 🌼🌞 Imorgon 6 Juni på Sveriges Nationaldag håller vi på Vislanda Vattenskärning stängt. På fredag håller vi öppet mellan 8-14.  Vi önskar er alla en fin Nationaldag! / Teamet på Vislanda Vattenskärning

Uppdatering
Uppdatering

Då var ännu en månad förbi på Vislanda Vattenskärning. Vi jobbar på för fullt och vattenskär varje vecka mängder av olika detaljer i mängder av olika material. Nedan finner ni ett litet urval av vad vi vattenskurit senaste tiden. Vi har bland annat vattenskurit material såsom glaslaminat, rostfritt, aluminium, kakel, hardox, koppar, gummibelagd plåt, acetal och uretan för att nämna några av materialen.

Show more