Full fart på det nya året

Vattenskärning i flertalet olika material

Vi hoppas våra kunder och blivande kunder fått en bra start på det nya året! Vi på Vislanda Vattenskärning kör på för fullt och är redo för ännu ett år där vi får leverera det vi är bäst på: vattenskärning i mängder av material. 

Under den senaste tiden har vi skurit i en mängd material, bland annat ABS narvad, klinkers, robalon, paragummi, glaslaminat, hardox, rostfritt stål, aluminium, peek, och duplex för att nämna några. 

Vi ser fram emot att fortsätta vara er pålitliga partner för vattenskärningstjänster och ser fram emot att möta nya spännande projekt under det kommande året. Tack för ert fortsatta förtroende, och tveka inte att kontakta oss för att diskutera era specifika behov.

Nedan ser ni ett axplock av vad vi vattenskurit senaste tiden. 

Vattenskärning Frigolit
Vattenskärning Frigolit

Här kommer veckans uppdatering från teamet på Vislanda Vattenskärning. Den senaste veckan har varit fylld med många olika beställningar i en rad olika material och utföranden. Vi har haft förmånen att använda vår vattenskärningsteknik för att arbeta med allt från koppar och plast till aluminium och gummi. Varje material har sina unika egenskaper och utmaningar, vilket gör vårt arbete både spännande och varierat.

Vislanda Vattenskärning önskar en fin nationaldag
Vislanda Vattenskärning önskar en fin nationaldag

Nu är det sommar minsann 🌼🌞 Imorgon 6 Juni på Sveriges Nationaldag håller vi på Vislanda Vattenskärning stängt. På fredag håller vi öppet mellan 8-14.  Vi önskar er alla en fin Nationaldag! / Teamet på Vislanda Vattenskärning

Uppdatering
Uppdatering

Då var ännu en månad förbi på Vislanda Vattenskärning. Vi jobbar på för fullt och vattenskär varje vecka mängder av olika detaljer i mängder av olika material. Nedan finner ni ett litet urval av vad vi vattenskurit senaste tiden. Vi har bland annat vattenskurit material såsom glaslaminat, rostfritt, aluminium, kakel, hardox, koppar, gummibelagd plåt, acetal och uretan för att nämna några av materialen.

Show more