Vattenskärning 100mm stålplåt & rostfritt fjäderstål 0,2mm

Tjocka & tunna material - vi på WST vattenskär i alla tjocklekar

Hej alla befintliga och potentiella kunder,

Vi på Vislanda Vattenskärning känner verkligen att semestertiderna är på ingång! Det är full fart här hos oss, och vi vill ta tillfället i akt att uppmana er att inte vänta för länge med era beställningar om ni vill ha dem vattenskurna innan semestern. Just nu har vi hög beläggning, vilket betyder att ju tidigare ni lägger er order, desto större är chansen att vi kan leverera i tid. Även om vi ofta kan trolla fram lösningar för sista minuten-ordrar, rekommenderar vi att ni agerar snart för att vara på den säkra sidan.

Denna vecka har vi verkligen fått visa vår bredd och kompetens inom vattenskärning genom att skära i allt från massivt 100mm stålplåt till i de tunnare kvalitéerna, närmare bestämt rostfritt fjäderstål (4310) på bara 0,2mm. Utöver dessa imponerande material har vi också arbetat med mässing, syrafast plåt, silver, EPDM-gummi, QL690, Hardox 450, Nylon-plast (PA6) och fjäderstål. Det är denna variation som verkligen gör vårt arbete inom vattenskärning så spännande och utmanande.

Hos Vislanda Vattenskärning kan vi hantera en mängd olika material och projekt, oavsett storlek eller komplexitet. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder högkvalitativa lösningar inom vattenskärning som möter deras specifika behov. Tveka inte att kontakta oss för att diskutera hur vi kan hjälpa just er med våra avancerade vattenskärningstekniker.

 

Vi vill även passa på att önska er alla en Glad Midsommar! 🌞🌼🍰🍓

 

Vi på Vislanda Vattenskärning håller semesterstängt V.28-V.31 

 

Vattenskuret i veckan
Vattenskuret i veckan

Hallå kära kunder, partners och leverantörer! Ännu en vecka har passerat hos oss på Vislanda Vattenskärning, och vi har nu gått in i en ny månad med fullt fokus på vattenskärning av många spännande ordrar. Under veckan har vi utfört vattenskärning av olika plastmaterial som Acetal, PC och PEHD1000 samt aluminiumlegeringar som 5754, ACP5080 och 6082. Inom stål har vi vattenskurit i Hardox, QL690 och 355. Vi har även haft möjlighet att vattenskära i nitrilgummi, glas, titan, silver och koppar. Nedan kan ni se några exempel på detaljer i silver och titan vi skurit den senaste tiden. Vi ser fram emot att fortsätta hjälpa er med era vattenskärningsbehov!

Hälsning från teamet
Hälsning från teamet

Ny vecka med full fart på vattenskärningsfronten hos oss! Vi har haft nöjet att vattenskära en rad olika material och tjocklekar till våra kunder. Vi har bland annat vattenskurit durkplåt, se bild nedan. ACP5080 (gjuten planfräst aluminium) har också passerat vår vattenskärningsmaskin, vilket är ett material som lämpar sig när planheten på en detalj är kritisk. Gummi har varit ett annat material på schemat, där vattenskärningens förmåga att skära utan att deformera materialet kommer till sin rätt. Denna vecka har vi även vattenskurit  de slitstarka materialen Strenx och QL690, som är kända för sin hållfasthet. Rostfritt stål har också bearbetats med vår vattenskärning. På plastfronten har vi vattenskurit PVC och polykarbonat (PC) och PEHD1000. Vattenskärning är idealisk för dessa plasttyper eftersom den ger rena och exakta snitt utan att smälta materialet.

Vattenskärning Rostfritt
Vattenskärning Rostfritt

Hej,  Här kommer ytterligare en veckouppdatering från teamet på Vislanda Vattenskärning. Denna vecka har bjudit på vattenskärning i allt från material såsom nitrilgummi, uretan, titan, fleecematta, 4462 Duplex, glaslaminat, domex till 140mm Aluminium och 4404 syrafast plåt. Ännu en gång visar vattenskärningen prov på sin mångsidighet vad gäller att skära i olika material. Nedan ser ni ett par bilder på detaljer vi vattenskurit i rostfritt senaste tiden.

Show more