Vislanda vattenskärning - Salen Trophy

År 2020 så tog Vislanda mekaniska och Vislanda vattenskärning fram ett vandringspris till fisketävlingen Salen Trophy.

Två år senare, 2022, ställde några av våra anställda upp som deltagare i tävlingen och tog överraskande nog hem segern. Den glädjande vinsten innebar att de nu hade äran att arrangera tävlingen det kommande året.

Årets tävling bjöd på utmanande fiskeförhållanden och underbart väder. Många båtar hade svårt att locka fram fisken, men teamet från Vislanda Vattenskärning visade återigen sin skicklighet och säkrade segern.

Vi vill tacka för en fantastisk dag på sjön och ser fram emot nästa års upplaga av Salen Trophy. Nedan ser ni bilder från dagen samt vandringspriset som vi hjälpt till att ta fram genom vattenskärning. 

 

 

Vattenskuret från veckan
Vattenskuret från veckan

Hej på er alla i värmen 🌞 Här kommer en uppdatering med några av alla detaljer vi på Vislanda Vattenskärning vattenskurit den senaste tiden. Vi har bland annat vattenskurit i material såsom fjäderstål, mässing, hardox, aluminium, rostfritt, polycarbonat, PVC-plast och eloxerad plåt för att nämna några.

Vislanda Vattenskärning önskar en fin Valborg
Vislanda Vattenskärning önskar en fin Valborg

Vi på Vislanda Vattenskärning önskar våra kunder och samarbetspartners en fin Valborg. Imorgon (1 Maj) håller vi stängt. På torsdag är produktionen igång igen som vanligt och vi står redo att leverera vattenskärning till hög kvalitet. Vi ser fram emot det kommande året med spännande vattenskärningsprojekt med både befintliga och nya kunder. Välkommen till oss med ditt projekt så hjälper vi dig!

Vislanda Vattenskärning / LAVA Ishestklubb
Vislanda Vattenskärning / LAVA Ishestklubb

I ett antal års tid har Vislanda Vattenskärning varit stolt sponsor av islandshästföreningen LAVA Ishestklubb. Vid tävlingar sponsrar vi med priser i form av rosetter till de vinnande deltagarna samt vattenskurna klubbmästarpriser.

Show more