Vattenskärning v.47

Skuret i veckan

Vecka 47 börjar nu lida mot sitt slut, och vi ser tillbaka på en otroligt händelserik vecka fylld med varierande ordrar som vattenskurits. Under de senaste dagarna har teamet på Vislanda Vattenskärning vattenskurit en mångfald av material, inklusive 355 50mm, silikon, ACP5080, PC (Polycarbonat), rostfritt fjäderstål 4310, (POM) acetal, cellgummi, koppar, hardox 450 och aluminium – för att bara nämna några.

Nedan ser ni ett par av veckans detaljer som uppnåtts genom vattenskärning i material som hardox och aluminium. 

Vi vill tacka alla våra samarbetspartners och kunder för den här veckan och ser nu fram emot en lika intensiv vecka i nästa vecka, vi ser fram emot att fortsätta vårt arbete med att skapa exceptionella lösningar genom vattenskärning.

 

 

Vattenskuret från veckan
Vattenskuret från veckan

Hej på er alla i värmen 🌞 Här kommer en uppdatering med några av alla detaljer vi på Vislanda Vattenskärning vattenskurit den senaste tiden. Vi har bland annat vattenskurit i material såsom fjäderstål, mässing, hardox, aluminium, rostfritt, polycarbonat, PVC-plast och eloxerad plåt för att nämna några.

Vislanda Vattenskärning önskar en fin Valborg
Vislanda Vattenskärning önskar en fin Valborg

Vi på Vislanda Vattenskärning önskar våra kunder och samarbetspartners en fin Valborg. Imorgon (1 Maj) håller vi stängt. På torsdag är produktionen igång igen som vanligt och vi står redo att leverera vattenskärning till hög kvalitet. Vi ser fram emot det kommande året med spännande vattenskärningsprojekt med både befintliga och nya kunder. Välkommen till oss med ditt projekt så hjälper vi dig!

Vislanda Vattenskärning / LAVA Ishestklubb
Vislanda Vattenskärning / LAVA Ishestklubb

I ett antal års tid har Vislanda Vattenskärning varit stolt sponsor av islandshästföreningen LAVA Ishestklubb. Vid tävlingar sponsrar vi med priser i form av rosetter till de vinnande deltagarna samt vattenskurna klubbmästarpriser.

Show more