Hälsning från teamet

Vislanda Vattenskärning önskar en fin nationaldag

Nu är det sommar minsann 🌼🌞 Imorgon 6 Juni på Sveriges Nationaldag håller vi på Vislanda Vattenskärning stängt. På fredag håller vi öppet vår produktion med vattenskärning mellan 8-14. Panikordrar hänvisas att ringa 0472-34100, vår produktionspersonal svarar på samtal i den mån dem kan.

Välkommen till oss med era frågor kring vattenskärning, så hjälper vi dig!

 

Vi önskar er alla en fin Nationaldag!

/ Teamet på Vislanda Vattenskärning

Vislanda Vattenskärning önskar en fin nationaldag
Vecka 42
Vecka 42

Hallå,  Här kommer ett par bilder från detaljer vi vattenskurit senaste tiden. Denna vecka har teamet vattenskurit ordrar i glaslaminat, koppar, rostfritt, mässing, EPDM-gummi, eloxerad aluminium, 7075, ACP5080, gips, vävbakelit, polycarbonat (PC) & PEHD1000.  Välkommen till oss med din förfrågan på vattenskärning. /Teamet på Vislanda Vattenskärning

Vattenskärning små bokstäver
Vattenskärning små bokstäver

Här kommer veckans uppdatering från oss på Vislanda Vattenskärning. Under den gångna veckan har vi utfört vattenskärning i en rad olika material, bland annat koppar, fjäderstål, silver, 355, QL690, acetal, 4310, syrafast rostfritt stål, 6082, 5083, uretan, nitril och 7075. Som ett exempel från veckan har vi skurit små aluminium-bokstäver med en tjocklek på 2 mm och en höjd på endast 3 mm. Detta är ett utmärkt exempel på den noggrannhet och detaljrikedom vi kan uppnå med vattenskärning. Trots den höga precisionen i små objekt vill vi betona att vi inte bara skär små detaljer – vår kapacitet sträcker sig över både små och stora komponenter, i tunna såväl som tjocka material.

Måndag på Vislanda Vattenskärning
Måndag på Vislanda Vattenskärning

Hej,  Då var det måndag igen, uppstart av ännu en vecka på Vislanda Vattenskärning. Kommande vecka bjuder på vattenskärning i bland annat Inconel 625, 355, Silver, EPDM Gummi, Gips, Eloxerad aluminium, Butylgummi, glaslaminat, aluminium och rostfritt. Har du något material du vill lägga till på listan? Hör av dig till oss på Vislanda Vattenskärning så hjälper vi dig med vattenskurna detaljer.

Show more