God jul från oss på Vislanda Vattenskärning

Nu står julens dörr på glänt - Vislanda Vattenskärning håller öppet nästintill 100 procent

Vi på Vislanda Vattenskärning önskar tacka våra fantastiska kunder och samarbetspartners för det gångna året. Vi ser fram emot ett spännande 2024 fyllt med nya och innovativa vattenskärningsprojekt samt givande samarbeten. Vårt engagerade team står till ert förfogande för att möta era behov inom vattenskärning. Kring jul och nyår håller vi öppet varje dag, med undantag för helgdagar. Om ni behöver hjälp med vattenskärning eller vill ha prisuppgifter är ni varmt välkomna att höra av er. Vissa tider har vi begränsad telefonbemanning, skicka gärna ett mejl så återkommer vi till er.

Vi ser fram emot ett framgångsrikt och vattenskärningsfyllt 2024 tillsammans med er!

 God Jul & Gott nytt år! 

Önskar teamet på Vislanda Vattenskärning

Sista veckan innan semester för Vislanda Vattenskärning
Sista veckan innan semester för Vislanda Vattenskärning

Här kommer veckans uppdatering från teamet på Vislanda Vattenskärning. Vi jobbar på för fullt för att färdigställa det sista inför semestern. I veckan som varit har vi vattenskurit i material såsom gummi, mässing, Inconel 718, syrafast, ABS, Aluminium 6082 & 5754, gips, peek, 4310, PEHD1000, knivstål för att nämna några. Från och med vecka 28 håller vi på Vislanda vattenskärning stängt. Åter tillbaka efter semestern vecka 32. Kontakta oss på mejl offert@wst.se ifall ni har panikordrar ni vill ha hjälp med, så kan vi eventuellt hjälpa er med det trots semester.

Vattenskurna detaljer
Vattenskurna detaljer

När vi ändå uppdaterar vårt nyhetsflöde vill vi passa på att berätta lite spännande information om vattenskärning.  Vattenskärning är en teknik som använder en högtrycksstråle av vatten tillsammans med sand för att skära olika material utan att orsaka termiska skador. Metoden är effektiv för att skapa exakta och rena snitt i material som metall, glas, sten och keramik. Vattenskärning håller materialet svalt och intakt, vilket gör den idealisk för känsliga eller värmekänsliga material. En stor fördel med vattenskärning är dess miljövänlighet.

Tjocka & tunna material - vi på WST vattenskär i alla tjocklekar
Tjocka & tunna material - vi på WST vattenskär i alla tjocklekar

Vi på Vislanda Vattenskärning känner verkligen att semestertiderna är på ingång! Det är full fart här hos oss, och vi vill ta tillfället i akt att uppmana er att inte vänta för länge med era beställningar om ni vill ha dem vattenskurna innan semestern. Just nu har vi hög beläggning, vilket betyder att ju tidigare ni lägger er order, desto större är chansen att vi kan leverera i tid. Även om vi ofta kan trolla fram lösningar för sista minuten-ordrar, rekommenderar vi att ni agerar snart för att vara på den säkra sidan.

Show more