Vislanda Vattenskärning Bidrar till Polarpriset i Silver

Ännu en vecka har passerat på Vislanda Vattenskärning. Vi är stolta över att meddela att vi denna vecka haft äran att återigen få vattenskära en spektakulär detalj, till det prestigefyllda Polarpriset i silver. Vår expertis inom vattenskärningsteknik har möjliggjort skapandet av en unik prisstatyett som kommer att hedra och hylla betydande insatser inom musik. 

Vi är glada över att ha fått möjligheten att delta i skapandet av denna trofé och ser fram emot liknande projekt där vi kan bidra med vår kunskap inom vattenskärning. På Vislanda Vattenskärning är vi passionerade för att erbjuda exceptionell kvalitet och expertis inom vattenskärning, och vi är stolta över att ha varit en del av skapandet av Polarpriset i silver.

Tack för denna vecka hälsar gänget på Vislanda Vattenskärning

Vattenskuret från veckan
Vattenskuret från veckan

Hej på er alla i värmen 🌞 Här kommer en uppdatering med några av alla detaljer vi på Vislanda Vattenskärning vattenskurit den senaste tiden. Vi har bland annat vattenskurit i material såsom fjäderstål, mässing, hardox, aluminium, rostfritt, polycarbonat, PVC-plast och eloxerad plåt för att nämna några.

Vislanda Vattenskärning önskar en fin Valborg
Vislanda Vattenskärning önskar en fin Valborg

Vi på Vislanda Vattenskärning önskar våra kunder och samarbetspartners en fin Valborg. Imorgon (1 Maj) håller vi stängt. På torsdag är produktionen igång igen som vanligt och vi står redo att leverera vattenskärning till hög kvalitet. Vi ser fram emot det kommande året med spännande vattenskärningsprojekt med både befintliga och nya kunder. Välkommen till oss med ditt projekt så hjälper vi dig!

Vislanda Vattenskärning / LAVA Ishestklubb
Vislanda Vattenskärning / LAVA Ishestklubb

I ett antal års tid har Vislanda Vattenskärning varit stolt sponsor av islandshästföreningen LAVA Ishestklubb. Vid tävlingar sponsrar vi med priser i form av rosetter till de vinnande deltagarna samt vattenskurna klubbmästarpriser.

Show more