Om Vislanda vattenskärningsteknik

WST är ett företag i Vislanda som sysslar med abrasive vattenstråleskärning i alla förekommande material. Vattenstråleskärning ger hög kvalitet till låg kostnad vilket gör att man i många fall kan utesluta efterbearbetning vid tolerans 0,10 mm. Vi kan även stå till tjänst med efterbearbetning såsom borrning, brotchning,kant-pressning, svetsning, montage m m. Genomgående för vattenstråleskärningsteknik är att vi kan ta fram små serier eller 1 st tillverkning till låg kostnad mot andra metoder.

Konstruktörer har också vid vattenstråleskärning en ny möjlighet att utforma sina maskinkonstruktioner och maskindetaljer i helt nya former och designer till en lågt kostnad. Här är det fritt fram att släppa loss ide och fantasi för en optimal konstruktionslösning. Verktygstillverkare kan vi hjälpa med vattenstråleskärning i härdat och ohärdat verktygsstål utan risk för härdning och förändring av stålet till en tjocklek upp till 100 mm.

Prototyper av olika material framtages till en låg kostnad. Vi kan med abrasiv vattenskärning skära i alla förekommande material upp till tjocklek 100 mm enligt följande exempel:
Syrafast plåt, rostfri plåt, svartplåt, aluminiumplåt, hardoxplåt,weldoxplåt, verktygsstål härdat eller ohärdat, titan, wolfram, sten,ohärdat glas,plast i olika kvaliteter, gummi, skumgummi, magnet,isoleringsmatrial, koppar, mässing, brons, olika kompositmatrial, plywwoodskivor, golvmattor, perstorpskivor.

Kontakta oss när vi har behov av vattenstråleskärning via telefon, fax, e-post eller översänd diskett, ritning eller prov så bereder vi det i autocad och återkommer snarast med offert eller förslag samt leveranstid.

Kontakta oss på

0472-341 00

eller skicka formuläret

Namn
Telefon
E-postadress
Text/Fråga